WordPress Nedir? WordPress Ne Demek?

WordPress Nedir? WordPress Ne Demek?

WordPress Nedir? WordPress Ne Demek?

Wordpress Nedir ?

WordPress, herkes için tasarlanmış, erişilebilirliği, performansı, güvenliği ve kullanım kolaylığını vurgulayan bir yazılımdır. Harika bir yazılımın en az kurulumla çalışması gerektiğine inanıyoruz; böylece hikayenizi, ürününüzü veya hizmetlerinizi özgürce paylaşmaya odaklanabilirsiniz. Temel WordPress yazılımı basit ve öngörülebilirdir, böylece kolayca başlayabilirsiniz. Ayrıca büyüme ve başarı için güçlü özellikler sunar.


WordPress web sitesi tasarımı

Web sitenize trafik çekmenin en iyi yollarından biri harika içeriklere sahip olmaktır. Web sitenize düzenli olarak içerik eklemenin harika bir yolu, güçlü bir WordPress içerik yönetim sistemi kullanmaktan geçer. Düzenli kuralına göre yönetilen bir WordPress web sitesi, size düzenli olarak yeni içerik ekleme fırsatı vermekle kalmaz, aynı zamanda sektörünüzde bir uzman olmanıza ve güçlü eklentileri ve WordPress mimarisini kullanan müşterilerle iletişim kurmanıza ve etkileşimde bulunmanıza yardımcı olabilir.


Neden bir WordPress web sitesi?

Web sitenizi İnternet'te düzenlemenin en popüler platformu WordPress'dir, ancak BT'ye aşina değilseniz, yeni bir içerik yönetim sistemi öğrenmek biraz göz korkutucu görünebilir. Neyse ki, içerik yönetimi sistemlerimizin kullanımı son derece basittir ve yeni içerik yönetimi sisteminizi nasıl kullanacağınız konusunda uzman tavsiyesi ve eğitimi sağlayabiliriz. Web siteniz için içerik yönetilen bir tesisiniz yoksa, sizin için bir tane ekleyebilir ve müşterilerinizi sattığınız iş ürünleriniz veya hizmetleriniz hakkında bilgilendirmek için nasıl kullanacağınızı gösterebiliriz.

WordPress ile çalışmanıza ve çevrimiçi varlığınızı diğerlerinden farklı kılmak için işletmenizin ihtiyaç duyduğu deneyime sahibiz. WordPress'i kendi ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmek için gereken tüm teknik bilgiye sahip WordPress web tasarım hizmetlerinde deneyimli uzmanlarımız var.


Bir WordPress web tasarımcısı mı arıyorsunuz?

Doğru yere geldiniz, özel olarak tasarlanmış yüzlerce kullanıcı dostu, güçlü ve sezgisel WordPress web sitesi alt yapımız var veya mevcut bir WordPress temasını beğeninize göre uyarlayabiliriz. WordPress'i içten anlayan veya karmaşık bir WordPress web sitesine ihtiyaç duyan deneyimli bir WordPress web tasarımcısına ihtiyacınız olabilir - yine eklentileri yapılandırabilecek ve hatta mevcut eklentilerinizde çalışmak için yeni eklentiler oluşturabilecek WordPress geliştiricilerine sahibiz.


Deneyimli WordPress geliştirme

WordPress web geliştirici uzmanlarımız, bu yeni web sitesi ziyaretçilerini yeni müşterilere dönüştürmenizi sağlamak için web sitenize yeni ziyaretçi çekmek için gerekli olan birçok müşteriye web sitesi içeriğini düzenli olarak güncel tutma konusunda yardımcı olmuştur. Buna ek olarak, internet pazarlama çabalarınızı geliştirmek ve yeni iş çekmek için içerik yönetim sistemini nasıl kullanacağınızı gösterecek WordPress eğitimi sağlayabiliriz.


WordPress kullanmanın avantajları

  • Kullanımı kolay, basit arayüzü vardır..
  • Web sitenizi herhangi bir bilgisayardan yönetebilirsiniz.
  • HTML düzenleme veya FTP yazılımı gerekmez.
  • Arama motorları WordPress web sitelerini sever.
  • Web siteniz üzerinde tam kontrole sahipsiniz.
  • Web sitesi tasarımı% 100 özelleştirilebilir.
  • Dahili blog kullanıma hazırdır.
  • Eklentilerle web sitenizin işlevlerini artırabilirsiniz.
  • Birden fazla kullanıcı aynı anda giriş yapabilir.

WordPress Hosting ve Yönetimi

Ayrıca WordPress barındırma ve WordPress yönetimi ve güvenliği konusunda uzmanız, bu da WordPress web sitenizi web sitesi saldırılarına karşı önleme ve web sitesini güncel tutmayı önleyen güvenlik ve koruma için yüksek bir standarda göre web sitemizin uzun ömürlü olmasını sağlıyor. günlük web sitesi yedeklemelerimizle birlikte, işletmenizle birlikte her adımda büyüyecek iş odaklı bir çözümümüz var.