Arama Motoru Optimizasyonu Nedir ?

Arama Motoru Optimizasyonu Nedir ?

Arama Motoru Optimizasyonu Nedir ?

Kısa adı SEO olan ingilizcesi ise Search Engine Optimization kısaltması olarak kullanılan bir terimdir. Web siteleriniz SEO düzenlemeleri ya da optimizasyonları sayesinde arama motorları müşteriler veya takipçiler tarafından bulunmaya çalışılan, sonuçları için daha kolay ve hızlı tarama yapabilmektedir.

Başarılı bir iş web sitesinin anahtarı, devam eden bir dijital pazarlama kampanyası yapmaktır. İnternet şimdi aşırı kalabalık bir pazar ve herhangi bir online iş için herhangi bir arama motoru optimizasyonu çalışması olmadan arama motorlarında sonuç elde etmek neredeyse imkansız.


Google, belirli bir anahtar kelimeye ilişkin bir web sitesi konumunu değerlendirmek için karmaşık algoritmalar kullanır. Siteleriniz için bölgesel/yerel olarak yaptığımız şey, Google ve Yandexin web sitelerini konumlandırmak için değerlendirdiği tüm önemli noktaları kapsamakta ve web site sahiplerinin, artan satışları garanti eden seçilen anahtar kelimelerde üst sıralarda yer almasına yardımcı olmaktadır.


Arama Motoru Optimizasyonu pazarlama ve SEO kaynağı, web sitenizin arama motorlarından kaldırılmasıyla sonuçlanabilecek ilk 10 sonucu elde etmek için herhangi bir gizli taktik kullanmamayı sağlıyoruz. Arama Motoru Optimizasyonu, web sitenizin kodunu ve kopyasını, arama motorlarının sayfalarınızı “doğal” veya “organik” listeler olarak bilinen tüm önemli ilk sayfa sonuçlarını elde eden göreceli arama terimleri için yüksek bir şekilde sıraladığı şekilde inşa etme sanatı ve bilimidir.


Arama Motoru Optimizasyonu, 'sayfa' ve 'sayfa dışı' süreçlerin bir karışımını içeren, devam eden aylık bir kampanyadır. 'Sayfa' alanlarını optimize ettikten sonra SEO kampanyasının ana bölümü bağlantı kurma, sosyal yer imi, basın bültenleri, makale sunumları ve dizin sunumlarından oluşur.


Bölgesel Seo olarak ilk sayfa sonuçlarını elde etmek için gerekli olan bu devam eden süreçlerdir. Başlamadan önce, işletmenizin arama motoru sonuçları sayfasında tam olarak nerede bulunduğunu göstermek için size tam bir anahtar kelime analiz raporu sunacağız.


Her ay anahtar kelimeleriniz, web sitenizin trafiği ve ziyaretçi istatistik bilgileriniz için ulaştığımız konumların ayrıntılarını içeren detaylı raporlar sunuyoruz.


İnternet şimdi bir ürün veya hizmet bulmak için ilk tercihtir, bu yüzden ilk üç arama sonucu sayfasında bulunması çok önemlidir, kendinize bu soruyu ilk sayfada olmayarak ne kadar iş kaybettiğinizi sormanız yeterlidir?


Yaptığımız SEO çalışmalarının Faydaları:


  • Seo uyumlu içerikler
  • Seo uyumlu makaleler
  • Seo uyumlu fotoğraflar
  • Google işletme kaydı hazırlanması
  • Google Haritalar kaydı hazırlanması
  • Mükemmel yatırım getirisi
  • Belirli anahtar kelimelerde en iyi 10 sonuç garantisi
  • Web sitenize daha fazla trafik gelmesi
  • Daha fazla trafik nedeniyle artan satış fırsatları
  • Ücretsiz Anahtar Kelime analiz raporu
  • Profesyonel Optimizasyon
  • İş ve ilerleme hakkında aylık raporlar


Kişiler veya Firmalar neden Seo hizmetini düşünmeli ?

Çevrimiçi pazarlama, herhangi bir şirket veya iş pazarlama planı için bir zorunluluktur. Bir web sitesine ilk kez yapılan ziyaretlerin% 60'ından fazlası bir arama sonucunda gerçekleşir.


Arama motoru pazarlaması (web sitenizi arama motorunun üst kısmına veya yakınına getirme),bu nedenle bir şirketin yapabileceği en etkili pazarlamadır.

Bu ziyaretçiler, işletmeniz için önceden nitelikli potansiyel müşterilerdir. Alınan trafik miktarından daha da önemlisi, trafik kalitesidir - bir arama sonucunda gelen ziyaretçiler ön yeterlidir. Zaten şirketinizin sunduğu ürün ve hizmetleri arıyorlar. Bu nedenle arama pazarlaması bir çekme ortamıdır.