Duyarlı Web Tasarım Nedir ?

Duyarlı Web Tasarım Nedir ?

Duyarlı Web Tasarım Nedir ?

Adından da anlaşılacağı gibi, 'duyarlı',herhangi bir cihazdaki bir web sayfasına, görünüşünden ödün vermeden erişebilme anlamına gelir - duyarlı bir web tasarımı, ekranın boyutu ne olursa olsun iyi akmalıdır. Duyarlı Web Tasarımı, web sitenizin konumu değiştirme, bükme ve ekrana sığma esnekliğine olanak tanıyarak kullanıcının web sitesini okumasını ve kullanmasını kolaylaştırır. Tasarımdaki duyarlılık 'iyi yanıt vermek' anlamına gelir - basit anlamda duyarlı siteler 'iyi yanıt veren' sitelerdir - iyi görünürler ve tüm cihazlarda iyi çalışırlar.


Mobil uyumlu web siteleri için duyarlı web tasarımı

Bugün her işletme daha nitelikli web sitesi trafiği istiyor ve daha fazla web sitesi trafiği ile satışları artırmak için daha fazla fırsat var. Bu nedenle günümüzde seyir halindeki insanlar tarafından kullanılan internet özellikli akıllı telefonların ve tabletlerin çoğalmasıyla, milyonlarca mobil internet kullanıcısına ulaşmak için mobil uyumlu ve duyarlı bir web sitesi tasarımına sahip olmak zorunlu hale geldi. Kullanımı Son birkaç yılda arttı ve işletmeler bu trende ister istemez uyması gerekiyor..


Web siteniz mobil uyumlu mu?

Web üzerinde müşteri portföyünüzü artırmak istiyorsanız, duyarlı bir web siteniz olması gerekir. Yaptığımız duyarlı tasarımlar, cep telefonları, tabletler ve benzeri teknolojileri kullanan potansiyel müşteriler tarafından bulunmalarını sağlamak için özel olarak yapılandırılmıştır.


Google mobil uyumlu web sitelerini tercih ediyor

Web siteniz duyarlı tasarıma sahip değilse Google tarafından muhatap alınmadığını biliyor muydunuz? Yaptığımız tüm web siteleri mobil dostu ve tüm büyük arama motorlarında mümkün olan en iyi performansı sunmak için optimize edilmiştir.


Duyarlı bir güncellemeye mi ihtiyacınız var?

Mevcut web sitesi tasarımlarını korumak isteyen ancak mobil hale gelmek isteyen müşterilere eksiksiz bir yanıt güncelleme hizmeti sunuyoruz.


Duyarlı tasarım ve mobil teknolojiler

Sadece duyarlı değil, aynı zamanda cep telefonu ve dizüstü bilgisayar teknolojileri için de ideal olan mobil uyumlu bir web sitesi hizmeti sunuyoruz. Birçok mobil ve tablet cihazla tasarım uzmanlarımız ve programcılar, mobil kullanım için optimize edilmiş, gezinmesi kolay ve herhangi bir mobil veya tablet cihaz için mükemmel bir web sitesi oluşturabilir.

Şu anda, Akıllı telefonlar ve tabletler online kullanımda günümüzün popüler cihaz olan dizüstü bilgisayarları geride bıraktı, bu platformu dünya çapında 2 milyar kişi tarafından kullanılıyor. Türkiye'deki 42 milyon akıllı telefon kullanıcısıyla, Web düzenli olarak insanların ceplerinde ve cüzdanlarında taşındığı için duyarlı bir web tasarımına sahip olmak için ödeme yapar. Arama motoru listelerinde en iyi sonuçları almak istiyorsanız, herhangi bir proaktif işletmenin mobil tasarım taleplerini karşılaması önemlidir, duyarlı bir tasarım çözümüne ihtiyacınız vardır. Web tasarımcıları ve geliştiricileri ekibimiz, müşteri ilgisini, satış gelirini ve kullanıcı etkinliğini artıracak sonuçlar sağlayacak, mobil uyumlu bir web sitesinin nasıl kurulacağını anlıyor.