En İyi SEO Dostu WordPress Temaları

En İyi SEO Dostu WordPress Temaları

En İyi SEO Dostu WordPress Temaları

SEO DOSTU WORDPRESS TEMALARI


Bugün sizlere detaylı bir şekil de WordPress Seo Dostu temaları hangileri, özellikleri nelerdir, bunlardan bahsedeceğiz. Yazı sonunda demo dan bakabilir, download edebilirsiniz..

Web siteniz duyarlı bir tasarıma sahip değilse Google tarafından muhatap alınmadığını biliyor muydunuz? Paylaştığım bütün temalar google seo dostudur, Neden mi ? Google mobil uyumlu web sitelerini tercih ediyor .


1-WPEXPLORER STATUS TEMASI

WPExplorer teması benimde sıklıkla kullandığım temalardan bir tanesi Google Page Speed testlerinde gerek mobil, gereke masaüstünde 80 ün üstünde puan alacak kadar iddialı bir tema.. Üniversitede öğrencilik yıllarında tema yapımı ile uğraşan AJ Clarke adlı bir adam.. Sitenin blogunda çeşitli WordPress ipuçları, haberler ve incelemeler yayınladıktan sonra AJ, kodlama becerilerini artırdı ve Mojo Marketplace gibi sitelerde ve daha sonra ThemeForest'te kendi WordPress temalarını üretmeye ve satmaya başladı.


DEMOİNDİR


2-DİVİ TEMASI

Divi teması, SEO düşünülerek oluşturulmuş en çok satan WordPress temasıdır.

Web sitenizin Google gibi arama motorlarında bulunma şansının olduğundan emin olmak istiyorsanız ve ayrıca özelliklerle ve önceden oluşturulmuş içerikle dolu bir tema arıyorsanız, Divi Teması tamda size göre..

Bu tema düzenli olarak güncellendiğinden, web sitenizin tasarımının en son SEO trendlerine ve yönergelerine göre arama motorları için optimize edileceğinden emin olabilirsiniz.

Divi, en popüler WordPress SEO eklentileriyle birlikte çalışmanın yanı sıra, akla gelebilecek neredeyse her tür siteyi kapsayan, önceden oluşturulmuş web sitesi paketlerinin büyüyen bir seçimiyle birlikte geliyor. Web siteniz için Divi'yi seçerseniz, mevcut web sitesi paketlerine ve tek tek içerik şablonlarına WordPress panonuzdan göz atabilirsiniz. Ardından, kullanmak istediğinizi bulduğunuzda, sitenizi birkaç tıklamayla içe aktarabilirsiniz.

SEO dostu bir WordPress teması olmanın yanı sıra Divi, çevrimiçi arama motoru optimizasyon hizmetlerinizi tanıtmanıza yardımcı olabilecek siteler oluşturmak için iyi çalışacak bazı web sitesi şablonları da içerir. Seçim yapabileceğiniz çok sayıda satış ve pazarlama odaklı şablonla Divi, işlerini büyütmek isteyen herkes için mükemmel bir seçimdir.

Sitenizin tasarımını özelleştirmeniz gerekiyorsa, güçlü Divi Builder eklentisi bu temaya entegre edilmiştir. Bu sayede Divi düzenlerinden herhangi birini açabilir ve sezgisel bir görsel arayüz aracılığıyla düzenleyebilirsiniz. İçeriğinize çok çeşitli özelleştirilebilir modüller ve öğeler ekleme yeteneği de dahil olmak üzere kendi özel sayfa tasarımlarınızı sıfırdan kolayca oluşturabilirsiniz.

Her türlü projeyi kapsayan önceden oluşturulmuş şablonlarla Divi ile uygun bir tasarım bulma şansınız yüksektir.


DEMOİNDİR


3- MH MAGAZİN TEMASI

MH Magazin teması, düzenli olarak çok sayıda içerik yayınlayan web siteleri için mükemmel olan bir WordPress temasıdır. Bu temanın esnekliğini görebileceğiniz 12 demo mevcut.

Ne hakkında blog yazıyor olursanız olun, MH Magazine ile web siteniz için profesyonel, iyi düzenlenmiş mizanpajlar oluşturabilirsiniz.

Bu temanın arama motorları için optimizasyonu sayesinde, hedef kitleniz, yazdığınız konular için İnternet'te arama yaparken içeriğinizi bulma şansı daha yüksek olacaktır. Ardından, bu ziyaretçiler web sitenize gelmeye başladığında, MH Magazine temasını oluşturan çoklu gezinme yardımcıları sayesinde yollarını bulmakta herhangi bir sorun yaşamazlar.

Ziyaretçilerinizin sitenizde olabildiğince uzun süre kalmasını ve daha fazla içeriğinizi tüketmesini sağlamak için, okuyucularınıza web sitenizdeki diğer makaleleri görüntüleme fırsatı vermek için özel menü özelliğini ve ısmarlama widget seçimini kullanabilirsiniz.

MH Magazine ayrıca, web sitelerinden reklamlarla para kazanmak isteyen bloggerlar için için büyük bir nimettir. Bu tema, bu reklamları görüntülemek için çok sayıda reklam konumu ve içeriğinizde ve arşivlerde reklam görüntülemek için ek seçenekler sunar.

DEMOİNDİR


4- SEO CRAWLER TEMASI

SEO Crawler teması, isminden de anlaşılacağı gibi SEO dostu WordPress temaları içerisinde kesin olarak SEO amaçlı temaların başında gelir. Temanın 3 farklı demosu bulunmakta ve bu demolar birkaç dokunuşla rahatlıkla kurulur.. Ardından, önceden oluşturulmuş şablonlara kendi içeriğinizi ekleyebilir veya demo içeriğini özelleştirmek ve sitenize benzersiz bir görünüm vermek için GoodLayers sürükle ve bırak sayfa oluşturucu aracını kullanabilirsiniz.

GoodLayers sayfa oluşturucu aracının özellikleri sayesinde, içeriğiniz için hızlı bir şekilde özel tasarımlar oluşturabilirsiniz. Araç ayrıca, tasarımlarınıza eklenebilecek ve sitenizin geri kalanına uyacak şekilde özelleştirilebilen kullanışlı bir modül ve öğe seçimi içerir.

SEO Crawler teması, 19 benzersiz başlık tasarımı, ayrıntılı tema ayarları ve seçenekleri, Google Yazı Tipleri entegrasyonu ve dokuz farklı portföy düzenini içeren özel bir SEO dostu web sitesi oluşturmanıza yardımcı olacak diğer birçok özelliğe sahiptir. Bu sayede, herhangi bir kodu düzenlemek zorunda kalmadan ısmarlama bir web sitesi oluşturabilir, hatta istemiyorsanız sürükle ve bırak sayfa oluşturucusunu kullanabilirsiniz.

SEO Crawler'ın en iyi SEO dostu WordPress temalarından biridir siteniz ayrıca akıllı telefon ve tablet kullanıcılarını barındıracak ve aynı zamanda Google'ı memnun edecek şekilde tamamen mobil bir tasarımlu olacaktır. SEO Crawler, WordPress'in önde gelen arama motoru optimizasyonu eklentisi olan Yoast SEO ile uyumludur ve web sitenizin de sonuçlar sayfasında yer almasını sağlamak için elinizden geleni yapmanıza yardımcı olur.

SEO Crawler son derece çekici bir tasarıma sahiptir, ancak bu tema sadece iyi görünümden çok daha fazlasını sunmaktadır.

DEMOİNDİR


5- THE GEM TEMASI

The Gem teması, SEO düşünülerek tasarlanmıştır ve web sitenizin arama motorları sıralanmasına yardımcı olmak için gereken her şeyi sunar.

Hızlı yükleme sürelerine, mobil kullanım kolaylığına ve güvenli koda odaklanan TheGem teması, SEO dostu bir web sitesinin temellerini atma konusunda kesinlikle tüm kutuları kontrol eder. Aslında web sitenizin TheGem seçerseniz Yoast SEO gibi önde gelen arama motoru optimizasyonu eklentileri ile entegre olacaktır.

Bazen son derece SEO dostu bir WordPress teması seçmek, özellik listeleri veya tasarım seçenekleri gibi diğer alanlarda fedakarlık yapmak anlamına gelir. Ancak, TheGem için kesinlikle durum böyle değil. Bunun bugün mevcut olan en popüler premium WordPress temalarından biri olması, bu ürünün ne kadar rekabetçi olduğu hakkında size bir fikir vermelidir.

Sadece birkaç tıklamayla WordPress sitenize aktarılmaya hazır 100'den fazla web sitesi demosu ile TheGem bir dizi proje için idealdir. Bloglar ve işletme ana sayfalarından e-ticaret mağazalarına ve otel rezervasyonu web sitelerine kadar TheGem'in önceden oluşturulmuş web sitesi içeriği her türlü zorluğa hazırdır. Visual Composer gibi premium web tasarım eklentilerinden bahsetmemek için etkileyici özelleştirme seçenekleri ve ayarları, kişiliğinizin ve markanızın bazılarını TheGem demolarına eklemenizi kolaylaştırır.

Özelliklerden yoksun SEO dostu bir WordPress teması arıyorsanız, en çok satan TheGem daha yakından bakmaya değer.

DEMOİNDİR


6- POFO TEMASI

Pofo teması, çarpıcı bir tasarıma sahip bir arama motoru optimizasyonu dostu bir WordPress temasıdır.

WordPress ile hemen hemen her tür web sitesi oluşturmak için oluşturulan Pofo'nun 210 önceden oluşturulmuş site demoları, onu bugün mevcut olan en çok yönlü SEO dostu WordPress temalarından biri haline getiriyor. Bu çok sayıda tasarım seçeneği nedeniyle, ne tür bir web sitesi oluşturmak istediğinize bakılmaksızın, Pofo demolarını incelemeniz önemle tavsiye edilir. Portföyleri, blogları, ajansları, e-ticaret mağazalarını ve daha fazlasını kapsayan tasarımlarla Pofo, gerçek bir çok amaçlı WordPress temasıdır.

Pofo'nun önceden oluşturulmuş içeriği, yaratıcı sitelerden daha kurumsal bir tasarım gerektirenlere kadar çeşitli projeler için eşit derecede iyi çalışmasına rağmen, web siteniz için mükemmel bir seçenek bulamazsanız, bunun tema güçlü bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucu aracı içerir. Önceden Visual Composer olarak bilinen premium WPBakery Sayfa Oluşturucu eklentisi sayesinde, önceden oluşturulmuş demo içeriğini kolayca ayarlayabilir veya ön uç sürükle ve bırak kullanıcısıyla sıfırdan kendi benzersiz ana sayfanızı ve iç sayfa tasarımlarınızı oluşturabilirsiniz. arayüz.

Pofo, WordPress Özelleştirici arayüzünden tam olarak yararlanacak ve web sitenizin görsel ayarları üzerinde tam kontrol sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Artık yazı tiplerini, renkleri, düzenleri ve siteniz için diğer seçenekleri kapsayan genel ayarları bir düğmeye dokunarak ayarlayabilirsiniz. Pofo WordPress temasının diğer kullanışlı özellikleri arasında harika sosyal medya entegrasyon seçenekleri, özel kenar çubukları ve widget'ların yanı sıra yeni web sitesi tasarımınızda çalışırken kullanabileceğiniz inşaat ve bakım modları yer alıyor.

En popüler SEO dostu WordPress temalarından birinden beklediğiniz gibi, Pofo en iyi arama motoru optimizasyonu eklentileriyle çalışır.

DEMOİNDİR


7- SCHEMA TEMASI

Schema teması, MyThemeShop firması tarafından yapılan, bugüne kadar görülmüş en iyi arama motoru dostu Schema temasının kısaca detaylarına değiniyorum. Een hızlı SEO dostu temalardan biridir. Özel seçenekleri barındıran panelini bulunduran sınırsız bileşenlere ve mükemmel tasarımına sahiptir. schema teması arama motorlarında üst sıralara çıkmak içim avantaj sağlayan zengin snippet’lere de sahiptir, 2014 yılının en iyi temasıdır..

Schema'yı en SEO dostu temalardan biri yapan diğer özellikler ise; içeriğinizin hangi konuları kapsadığı ve nerede sıralanması gerektiğini arama motorlarına açıklığa kavuşturmaya yardımcı olan zengin snippet'ler için tam desteği içerir. Bunun yanı sıra, arama motoru sonuç sayfalarında yorum ve derecelendirme bilgilerini ve elbette temiz ve kaliteli kodu görüntüleme yeteneğini de bulacaksınız.

Hepsinden önemlisi, Schema temasıyla, bir akıllı telefon ekranında olduğu gibi geniş ekranlı bir masaüstü monitörde de çalışan harika bir tasarıma sahip olursunuz. Yerleşik inceleme sistemi, birçok özelleştirme seçeneği ve kullanıma hazır bir kısa kod kütüphanesi, bunu çok etkileyici bir tema haline getirmeye yardımcı olur.

Seçim yapabileceğiniz iki ana yapılandırma ile Schema, SEO ile ilgili tüm endişelerinizi karşılayan ve web sitenize daha fazla trafik almanıza yardımcı olan çok yönlü bir WordPress teması oluşturur.

DEMOİNDİR


8- İNFİNİTY TEMASI

Infinity teması, bloglama, çevrimiçi dergi ve haber portalı için özel olarak oluşturulmuş Modern, canlı, taze ve popüler bir WordPress Temasıdır. Blogcu veya haber yayıncısı iseniz ve makaleler, hikayeler veya haber içerikli yazılar yazıyorsanız, bir seyahat blogunuz veya eğlence blogunuz varsa - makalenizi veya yaşam tarzı hikayenizi Infinity wordPress teması ile paylaşın. Ayrıca viral blog, kişisel seyahat blogu için çalışır ve eğlence blogu, Haber portalı, profesyonel dergi, niş bloglar vb.Gibi projelere mükemmel uyum sağlar. Infinity News, yazarlara ve blogculara (makaleleri, hikayeleri ve haberleri için) birçok kullanışlı işlev sunar, WordPress Live theme Customizer, çeşitli blog düzenleri, ekstra hızlı sayfa yükleme, geliştirilmiş yeni widget'lar ve RTL desteği gibi.

DEMOİNDİR


9- JAVELİN TEMASI

Jevelin teması, teknolojik olarak iddialı ve taze yüzlü, ilgi çekici ve iş dostu, modern ve duyarlı bir WordPress premium çok amaçlı web sitesi temasıdır. Herkes için web sitesi geliştirme sürecini büyük ölçüde kolaylaştıran kapsamlı ve becerikli bir platformdur.. Jevelin ile kendi kişisel blogunuzu oluşturmak, profesyonel portföyünüzü dünyanın her yerindeki işverenlere ve potansiyel müşterilere sergilemek kadar kolaydır veya şirketinizi, işiniz için çevrimiçi bir mağaza kurabildiğiniz kadar hızlı ve zahmetsizce dünyaya tanıtmak kadar kolaydır. .

WooCommerce e-Ticaret eklenti paketi tarafından desteklenen temel ve gelişmiş ticari yeteneklere sahip Jevelin teması doğal bir satıcıdır ve mallarınızı veya bağlı kuruluşlarınızın sahiplerini birkaç kolay tıklama ile birkaç basit tıklamayla kitlesel çevrimiçi kitlelere kolayca pazarlayabilir bir temadır.. Buna ek olarak, Jevelin web sitelerini gece boyunca arama motoru sıralamalarında tırmanmaya, kullanıcı tabanınızı önemli ölçüde genişletmeye, trafiğinizi artırmaya ve reklam gelirinizi bir göz açıp kapayıncaya kadar yükseltmeye gelince yüksek performans sergiliyor. Bugün Jevelin'i deneyin ve kendi web sitenizde gerçek SEO geliştirmelerinin avantajlarından yararlanmaya başlayın!


DEMOİNDİR

10- SEO WP TEMASI

SEO Wp teması, Dijital Pazarlama Ajansları ve sosyal medya uzman siteleri için özel olarak oluşturulmuş yüksek derecede esnekliğe sahip bir WordPress teması arıyorsanız, SEO WP'den başka bir yere bakmayın. Sınırsız sayıda sayfa tasarımı, birçok başlık stili ve çok çeşitli altbilgi düzenleri içerir. Sadece programcılar ve kodlayıcılar için değil, herkes için tasarlandığı için çok sezgisel ve kullanımı kolaydır. Müşteri, sitenin estetiğini gerçek zamanlı olarak kişiselleştirerek değişiklikleri uygulandıklarında görüntüleyebilir. Bu canlı özelleştirici büyük bir zaman tasarrufu ve yaratıcılık için harika bir araçtır.

Düşük fiyatına rağmen, geliştiriciler ek bir ücret ödemeden canlı besteci sayfa oluşturucu gibi premium eklentiler eklediler. Bu aracı kullanarak, şeyleri basitçe hareket ettirip sürükleyip bırakarak ön uçtaki sayfaları değiştirebilirsiniz. Bu ürünle ilgili en iyi şeylerden biri, asla durgunlaşmaması veya modası geçmiş olmasıdır. Geliştiriciler sürekli olarak ince ayar yapar ve geliştirir, ortaya çıkan yeni zorluklara adapte olurlar.

Örneğin, son güncelleme bağlamında, geliştiriciler sosyal medya tarafından sunulan büyük potansiyelden yararlanmanızı sağlayan bir özellik eklediler. Ayrıca PPC yönetimi, Web geliştirme ve tasarım ve SEO hizmetleri için ek 8 illüstrasyon entegre ettiler. Ana sayfa 3 saniyeden daha kısa sürede yüklenebileceğinden çok hızlıdır.

DEMOİNDİR


11- SOLEDAD TEMASI

Soledad teması, son olarak tanıtacağım tema benimde kişisel sitemde kullandığım modern bir Seo uyumlu wordpress temasıdır. İçerisinde bulunan 100 lerce çeşit hazır arayüzleri ile gerçekten takdiri hak eden harika bir temadır..

WordPress Live Customizer mantığıyla oluşturulmuş bu tema, hem sezgisel hem de ustalaşması kolay bir görsel işlemle kendi sayfalarınızı birkaç dakika içinde oluşturmanıza izin verirken, web sitenizin her yönünü ve öğesini tam hız ve basitlikle özelleştirebilmeniz için 250'den fazla seçenek içerir.

Bir çok tema kullandım böyle güzel sidebar koyabileceğiniz bir bileşen görüntüsü görmedim..

Kod tabanındaki SEO uyumu ile, arama motoru tarayıcılarının, arama sıraları üzerindeki etkinizi en üst düzeye çıkarmak için her zaman doğru içeriğinizi ve sunumunuzu her zaman doğru sırada ve sunumda sergileyeceğiniz bir temadır, Ayrıca Soledad'ın eksiksiz AdSense entegrasyonu sayesinde de kolayca para kazanabilirsiniz..


Temada neler var ?

  • Genel Ayarlar
  • Topbar Ayarları
  • Logo ve Header Ayarları
  • Normal, Mega ve Ekstra Hamburger Menüleri
  • Anaysayfa ayarları
  • Slider Ayarları
  • Arka plan video ayarları
  • Tasarım Ayarları
  • Yazı, Sayfa ve her sayfaya özel header ayarları
  • Sosyal medya hesapları ayarları
  • Portfolyo Ayarları
  • 404 Sayfası Ayarları
  • Footer Ayarları
  • Her alana özel renk, yazı tipi ve boyut ayarları
  • Dil seçenekleri
  • Bileşenler

DEMOİNDİR